Denne veiledningen viser deg hvordan du setter opp ExpressVPN Keys (ExpressVPNs passordlagring) i ExpressVPN-appen for Android.

Hopp til …

Opprette en konto i ExpressVPN Keys
Sette opp ExpressVPN Keys på en annen enhet
Slik bruker du ExpressVPN Keys
Rapportere en feil

Opprette en konto i ExpressVPN Keys

1. Installer og sett opp ExpressVPN-appen for Android.
  2. Hvis du ser fanen Keys, følg oppsettsinstruksjonene for å opprette kontoen din:
    1. Lag et hovedpassord.
    2. Lagre gjenopprettingskoden på et trygt sted. Du trenger den for å få tilgang til passordhvelvet hvis du glemmer hovedpassordet ditt.
    3. Hvis du blir bedt om det, skriv inn den 6-sifrede verifiseringskoden som ble sendt til e-posten din.

Trenger du hjelp? Kontakt ExpressVPNs kundestøtteteam for umiddelbar assistanse.

Tilbake til toppen

Sette opp ExpressVPN Keys på en annen enhet

Viktig: Hvis du registrerte deg for ExpressVPN via den gratis prøveperioden på Android eller iOS, må du angi et passord (og en e-postadresse) for ExpressVPN-kontoen din før du setter opp ExpressVPN Keys på dine andre enheter.

Hvis du allerede har satt opp kontoen din i ExpressVPN Keys og ønsker å bruke ExpressVPN Keys på en annen enhet:

1. Installer ExpressVPN Keys på en annen enhet:
  2. Følg instruksjonene for å aktivere passordlagring.
  3. Hvis du blir bedt om det, skriv inn den 6-sifrede verifiseringskoden som ble sendt til e-posten din.
  4. Lås opp passordhvelvet.

Dine brukernavn og passord synkroniseres automatisk på alle enhetene dine.